Welcome to Schmersal
Opplev våre produktnyheter og systemløsninger
Klikk her for mer informasjon
 • Vår nye online produktkatalog!

  _______________________________________________________________________________

  Schmersals nye SFB-sikkerhetsfeltboks for PROFINET / PROFIsafe er nå utgitt for markedet. Takket være det universelle grensesnittet med muligheten for å koble 8 forskjellige sikkerhetskomponenter med M12-kontakt, oppnås en meget effektiv installasjon. Minimum ledninger og kortest mulig installasjonstid.

  _____________________________________________________________________________________

  Sikkerhetskomponenter for person- og maskinbeskyttelse

  Vi gjør maskinen din trygg

  Schmersal-konsernet tilbyr sine kunder verdens mest komplette produktprogram for system- og komponenter for person-og maskinbeskyttelse. Utvikling og produksjon av innovative komponenter og systemer er en av selskapets sentrale oppgaver. Å skape sikre arbeidsplasser er derfor et sterkt fokus for Schmersal.

  Produktspekteret med over 25.000 artikler inkluderer bl.a. sikkerhetsbrytere, låsbare brytere, sikkerhetssensorer, lysbom og lysgitter, nødstoppbrytere og andre trykknapper med eller uten sikkerhetsfunksjoner. I tillegg utvikler og produserer Schmersal sikkerhetsreléer og sikkerhets-PLC.

  Schmersal prosjekterer skreddersydde systemløsninger basert på bransjespesifikke krav. Innenfor Sikkerhetsrådgivning (tec.nicum) tilbyr Schmersal maskinsikkerhetskurs og omfattende rådgivning samt tjenester for å sikre sikkerheten til dine maskiner og anlegg.

Context Column

tec.nicum - kurs

Vår avdeling tec.nicum tilbyr produktnøytral trening i maskinsikkerhet.
Les mer

tec.nicum - konsultasjon

Våre konsulenter på tec.nicum er spesialisert på maskinsikkerhet, både for nye og gamle maskiner.
Les mer

Applicationfinder
Applicationfinder