VELKOMMEN TIL SCHMERSAL Vi gjør maskinen din trygg
SCHMERSALS NYE WEBBSHOP I NORGE NÅ KAN DU OGSÅ HANDLE ONLINE!
VÅRE NYHETER Sikkerhet for mennesker og maskiner
 • Sikkerhetskomponenter for person-og maskinbeskyttelse

  Vi gjør maskinen din trygg

  Schmersal-konsernet tilbyr sine kunder verdens mest komplette produktprogram for system- og komponenter for person-og maskinbeskyttelse. Utvikling og produksjon av innovative komponenter og systemer er en av selskapets sentrale oppgaver. Å skape sikre arbeidsplasser er derfor et sterkt fokus for Schmersal.

  Produktspekteret med over 25.000 artikler inkluderer bl.a. sikkerhetsbrytere, låsbare brytere, sikkerhetssensorer, lysbom og lysgitter, nødstoppbrytere og andre trykknapper med eller uten sikkerhetsfunksjoner. I tillegg utvikler og produserer Schmersal sikkerhetsreléer og sikkerhets-PLC.

  Schmersal prosjekterer skreddersydde systemløsninger basert på bransjespesifikke krav. Innenfor Sikkerhetsrådgivning (tec.nicum) tilbyr Schmersal maskinsikkerhetskurs og omfattende rådgivning samt tjenester for å sikre sikkerheten til dine maskiner og anlegg.

   

  Vår julegave til deg er vår støtte til Leger uten grenser.

  Leger Utan Grenser i Norge er en ideell forening som samler inn penger, rekrutterer felt-arbeidere og danner meninger. Leger Uten Grenser har også to enheter som jobber med direkte støtte til feltoperasjoner.

   

Context Column

Onlinekatalogen
tec.nicum - kurs

Vår avdeling tec.nicum tilbyr produktnøytral trening i maskinsikkerhet.
Les mer

tec.nicum - konsultasjon

Våre konsulenter på tec.nicum er spesialisert på maskinsikkerhet, både for nye og gamle maskiner.
Les mer