You are here

Content

Vi produserer sikkerhet

Lever sikkert, arbeid sikkert 

Schmersal-gruppen har jobbet i mange år med sikkerhet på arbeidsplassen med sine produkter. Ulike mekaniske- og berøringsfrie foriglingsbrytere danner det største globale sortimentet av sikkerhetskomponenter og sikkerhetssystemer som beskyttelse for menneske og maskin. Dette spekteret presenteres i sin helhet i vår online katalog.

Det har vist seg etter de siste tjue årene at sikkerhet og produktivitet ikke trenger å være noe motsatt forhold. Med stor interesse fra myndigheter og institusjoner har moderne sikkerhetssystemer blitt integrert i maskiner for å lette en problemfri produksjonsflyt. Dagens produsenter av sikkerhetssystemer bidrar til et humant arbeidsmiljø når maskinen tar over operatørens tunge og monotone arbeid uten å utsette dem for farer eller risikoer.


Utviklingsingeniørene i Schmersal konserngruppe motiveres av visjonen om å skape et tryggere arbeidsmiljø og utvikler kontinuerlig nye instrument og system for alle mulige applikasjoner. Vi konsentrerer oss om tre forskjellige områder; heisteknologi, automatiseringsteknologi og sikkerhetsteknologi. Med vår kunnskap, vår innovasjonsevne og vårt omfattende sortiment har vi en ledende posisjon innenfor disse tre områdene. Nye sikkerhetskonsepter krever nye systemløsninger, og det handler om å integrere innovative teknologier for å detektere og finne nye måter for informasjonsoverføring og evaluering. Det voksende regelverket med standarder og retningslinjer for maskinsikkerhet har skapt en ny oversikt overfor våre produsenter og brukere av maskiner i industrien.

Dette er fremtidige utfordringer for Schmersals konserngruppe - i dag og i fremtiden - som partnere for maskin- og anleggsprodusenter.

Context Column

Fakta om Schmersal

Schmersals koncernen utvecklar och producerar cirka 18 000 olika förreglingsbrytare och säkerhetssystem och är därmed en av världens största leverantör av säkerhetskomponenter.

Gruppen levererar systemlösningar för automation och säkerhet i maskin och anläggningar med branschkompetens och kvalificerade konsulttjänster. Mer än 1 900 medarbetare i över 20 länder arbetar dagligen med säkerhetstekniska lösningar för och tillsammans med våra kunder.

Schmersal huvudkontor i Wuppertal