VELKOMMEN TIL SCHMERSAL Vi gjør maskinen din trygg
SCHMERSALS NYE WEBBSHOP I NORGE NÅ KAN DU OGSÅ HANDLE ONLINE!
VÅRE NYHETER Sikkerhet for mennesker og maskiner
 • Sikkerhetskomponenter for person-og maskinbeskyttelse

  Vi gjør maskinen din trygg

  Schmersal-konsernet tilbyr sine kunder verdens mest komplette produktprogram for system- og komponenter for person-og maskinbeskyttelse. Utvikling og produksjon av innovative komponenter og systemer er en av selskapets sentrale oppgaver. Å skape sikre arbeidsplasser er derfor et sterkt fokus for Schmersal.

  Produktspekteret med over 18.000 artikler inkluderer bl.a. sikkerhetsbrytere, låsbare brytere, sikkerhetssensorer, lysbom og lysgitter, nødstoppbrytere og andre trykknapper med eller uten sikkerhetsfunksjoner. I tillegg utvikler og produserer Schmersal sikkerhetsreléer og sikkerhets-PLC.

  Schmersal prosjekterer skreddersydde systemløsninger basert på bransjespesifikke krav. Innenfor Sikkerhetsrådgivning (tec.nicum) tilbyr Schmersal maskinsikkerhetskurs og omfattende rådgivning samt tjenester for å sikre sikkerheten til dine maskiner og anlegg.

   

   

  Meld deg på nyhetsbrev

  I våre nyhetsbrev får du informasjon om de siste produktene innen maskinsikkerhet og også interessant informasjon om gjeldende direktiver og standarder fra vår avdeling tec.nicum.

  Registrer her!

   

   

   

   

Context Column

Onlinekatalogen
tec.nicum - kurs

Vår avdeling tec.nicum tilbyr produktnøytral trening i maskinsikkerhet.
Les mer

tec.nicum - konsultasjon

Våre konsulenter på tec.nicum er spesialisert på maskinsikkerhet, både for nye og gamle maskiner.
Les mer